Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címben részesült a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolája és Kollégiuma

A Bács-Kiskun Megyei oktatási intézmények közül negyedikként, országosan a 64., Kiskunhalason  pedig elsőként kapta meg a Vári Szabó István Szakképző Iskolája és Kollégiuma az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kiírt, „Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola” címet. A címátadó ünnepségen az oklevelet Szabó Edina intézményvezető vette át Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkártól.

Az új tanévvel újraindul a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” pályázat

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) negyedszerre hirdeti meg a diákok gyakorlatban használható fogyasztóvédelmi ismereteinek megalapozását szolgáló „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” pályázatot. A kitüntető címet eddig 63 hazai és külhoni oktatási intézmény érdemelte ki. A pályázati felhívásban új kategóriaként kapott helyet a reklámelemzés.

Fogyasztói tudatosságra nevel a Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola

Sikeres pályázat eredményeként Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címet nyert el a Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól. A kitüntetést Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár adta át Molnár Tibornénak, a Taktakenézi tanintézmény igazgatójának.

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címet kapott a Debreceni Bocskai István Általános Iskola

Országosan 61. intézményként, Hajdú-Bihar megyében negyedikként, Debrecenben másodikként a Debreceni Bocskai István Általános Iskola vehette át a Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola elismerő címet.

Fogyasztói tudatosságra nevel a Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája


Országosan az 59. iskola, azonban a szegedi oktatási intézmények közül elsőként vehette át  a Móravárosi Szakgimnázium és Szakközépiskola az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kiírt, „Fogyasztói Tudatosságra nevelő iskola” címet.

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címet kapott a Kalocsai Nebuló

A „Nebuló Napok” iskolai rendezvény keretében Keszthelyi Nikoletta, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár adta át Csupor Zsolt Jánosné intézményvezetőnek a Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címet.

Második alkalommal került Dunaújvárosba a Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola cím

Az 56. Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola elismerés 2019. március 28-án a Gárdonyi Géza Általános Iskola részére került átadásra.

„Fogyasztói Tudatosságra nevelő iskola” címet kapott a Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola

55. intézményként, Baranya megyében és Pécsett másodikként a Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola vehette át a Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola elismerő címet. 

„Fogyasztói Tudatosságra nevelő iskola” címet kapott a debreceni Ady Endre Gimnázium

Debreceni oktatási intézmények közül első alkalommal az Ady Endre Gimnáziumot ismerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Fogyasztói Tudatosságra nevelő iskola” címmel.