tanszerek

Tanszerekkel kapcsolatban is reklamálhat

Az iskolakezdésre való tekintettel a hatóság szakemberei különböző laboratóriumi vizsgálatokat végeztek el olyan termékeken, amelyeket a gyermekek az iskolában rendszeresen használnak; tolltartók, radírok, színesceruzák, valamint tornaruhák ellenőrzésére került sor. A mintavételezett termékek közül 1 színesceruza, 1 tolltartó és 1 tornaruha esetében merült fel kifogás.

Itt az iskolakezdés. Megvette már a tanszereket?

Az iskolakezdésre való tekintettel a hatóság szakemberei különböző laboratóriumi vizsgálatokat végeztek el olyan termékeken, amelyeket a gyermekek az iskolában rendszeresen használnak; tolltartók, radírok, színesceruzák, valamint tornaruhák ellenőrzésére került sor. Az Inforádió Délelőtti Mérleg című műsorában az NFH Élelmiszer- és Vegyipari Laboratóriumának vezetőjét, László Erzsébetet kérdezték az ellenőrzés eredményeiről.

Tanszerekkel kapcsolatban is vannak fogyasztói jogai

Már jó előre gondoskodott gyermeke tanszereiről, de még be sem csöngettek és az új tolltartó már használhatatlan? Eltört a ceruza, az elektromos ceruzahegyező pedig már a vásárlás napján sem indult el? Belenyugodjon, vagy tehet valamit?