utazás kiállítás

Programajánló - Utazás Kiállítás 2016

Ebben az évben 2016. március 3-án, csütörtökön nyitja kapuit az utazók és utaztatók egyik legnagyobb magyarországi seregszemléje, az Utazás Kiállítás, amely négy napon keresztül, március 6-ig bezárólag fogadja a szakma legjavát és az érdeklődőket, utazni vágyókat a Hungexpo Vásárközpontban.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szervezetében működő Európai Fogyasztói Központ (EFK) a korábbi évekhez hasonlóan ismételten saját standdal vesz részt a rendezvényen, és folytatni kívánja a korábbi évekhez hasonlóan a sikeres részvételét a kiállítás négy napja alatt. Az EFK munkatársaival való találkozás minden évben jó alkalom az érdeklődők számára, hogy személyesen kapjanak tájékoztatást elsősorban utazással, turisztikával kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdésekben, és adott esetben segítséget kérjenek konkrét problémák, panaszok esetén. Az EFK sokféle témakörben készített hasznos információkat és tanácsokat tartalmazó kiadványai is ingyenesen hozzáférhetők lesznek az EFK standjánál. Ezen kívül az EFK ismét jelentkezik a népszerű fogyasztóvédelmi totóval, amelyet a vállalkozó szellemű látogatók kitölthetnek a helyszínen.

Kiemelkedő érdeklődés az Utazás 2015 kiállításon az Európai Fogyasztói Központ standjánál

2015. február 26. és március 1. között került megrendezésre az „Utazás 2015”, nemzetközi idegenforgalmi kiállítás, amelyen a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szervezetében működő Európai Fogyasztói Központ (EFK) immár negyedik alkalommal vett részt.

Hasznos tanácsok az Utazás kiállítás előtt

Az utazási kiállításon évről évre rengeteg utazásszervező ajánlja a legkülönbözőbb lehetőségeket. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság néhány hasznos információt szeretne adni az utazási szerződésekkel kapcsolatban. A legalapvetőbb tanácsunk, hogy mindenki olvassa el az általános szerződési feltételeket, és ne olvasás nélkül írja azt alá.

Hamarosan nyit az Utazás 2015 kiállítás - fogyasztóvédelmi tanácsadás az Európai Fogyasztói Központ standjánál

2015-ben február 26. és március 1-je között kerül megrendezésre az „Utazás 2015”, nemzetközi idegenforgalmi kiállítás, amely a legnagyobb utazási seregszemle Magyarországon. Budapesten a Hungexpo vásárvárosban nyíló rendezvényen belföldről és külföldről összesen 258 kiállító vesz részt. A kiállítás belföldi díszvendége Székesfehérvár, a külföldi díszvendég pedig Románia lesz. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szervezetében működő Európai Fogyasztói Központ (EFK) a korábbi évekhez hasonlóan ismételten saját standdal vesz részt a rendezvényen a kiállítás négy napja alatt.