Szakmai konzultációs napok

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság célkitűzése, hogy a vállalkozói oldallal partneri kapcsolatot alakítson ki, az együttműködés lehetőségeit keresse, a rendelkezésre álló eszközeivel pedig segítséget nyújtson a kis- és középvállalkozások fejlődéséhez. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság ebből a célból egy-egy szakma képviselőinek szóló nyílt napot tart igény esetén.

Amennyiben Ön olyan kis- és középvállalkozásokat tömörítő szakmai szövetség, ipartestület, illetve egyéb szervezet tagja, amely szívesen részt venne egy - az adott szakma számára szervezett - nyílt napon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a hatósággal és jelezze igényét a következő telefonszámon (06 1 459 4961). Az eseményekre való regisztráció is ezen a telefonszámon, vagy a hatosagi@nfh.hu e-mail címen lehetséges.

Tegyünk együtt a fogyasztói bizalom növeléséért!

A szakmai konzultációs nap rendezvénysorozatról bővebben itt olvashat.


Aktuális jelentkezési lehetőség:

  • 2016. június 29: Háztartási kisgépeket forgalmazó kis- és középvállalkozás számára

A párbeszéd újabb állomásaként az NFH szakmai konzultációs napokat szervez a háztartási gépeket forgalmazó kis- és középvállalkozások számára, általános kereskedelmi feltételek, szavatossági-jótállási feltételek, általános piacfelügyeleti témakörben, 2016. június 29-én az NFH épületében (1088 Budapest, József krt. 6.) 9-12 óra között.  A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük visszajelzésében jelezze, hogy milyen cég képviseletében jár el, s hány résztvevő lenne a nyílt napon. Jeletkezés: tel: 06 1 459 4961, e-mail: telek.szabina@nfh.hu.