”Fogyasztóvédelem 2015 – Útmutató, hogy a jogszabályi környezet ne legyen útvesztő”

A Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége ”Fogyasztóvédelem 2015 – Útmutató, hogy a jogszabályi környezet ne legyen útvesztő”címmel 2015. február 26-án 14 órától díjátadóval egybekötött szakmai napot tart vállalkozások számára a dunaújvárosi polgármesteri hivatalban. A rendezvényen előadások hallhatók a legfontosabb fogyasztóvédelmi jogszabályokról és az azokban bekövetkezett legfrissebb változásokról, úgy, mint általános kereskedelmi feltételek, panaszkezelés, szavatosság, jótállás.

Az ezt követő díjátadón a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján található pozitív listára újonnan felkerült vállalkozások és a „Fogyasztóbarát  vállalkozás” pályázat megyei díjnyertese veheti át az elismerésről szóló igazolást dr. Szente Istvántól, az NFH megbízott főigazgatójától. A rendezvény célja a fogyasztóvédelmi hatóság és vállalkozások közti, Fejér megyében átlagon felüli jó viszony további erősítése.

Helyszín: Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.) A épület, földszinti reprezentációs terem

Időpont: 2015. február 26. 14 óra.

Az esemény védnökei:

  • Koszorús László a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára

  • dr. Szente István a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság megbízott főigazgatója

Program:

14 óra: Megnyitó – Schneider Istvánné, a Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének igazgatója

14:15-től: előadás a meghívott vállalkozások részére a legfontosabb fogyasztóvédelmi jogszabályokról és az azokban bekövetkezett legfrissebb változásokról (általános kereskedelmi feltételek, panaszkezelés, szavatosság, jótállás)

15:30: Díjátadó

 

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

Fejér Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége

Share on Tumblr