Hamarosan nyit az Utazás 2015 kiállítás - fogyasztóvédelmi tanácsadás az Európai Fogyasztói Központ standjánál

2015-ben február 26. és március 1-je között kerül megrendezésre az „Utazás 2015”, nemzetközi idegenforgalmi kiállítás, amely a legnagyobb utazási seregszemle Magyarországon. Budapesten a Hungexpo vásárvárosban nyíló rendezvényen belföldről és külföldről összesen 258 kiállító vesz részt. A kiállítás belföldi díszvendége Székesfehérvár, a külföldi díszvendég pedig Románia lesz.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szervezetében működő Európai Fogyasztói Központ (EFK) a korábbi évekhez hasonlóan ismételten saját standdal vesz részt a rendezvényen a kiállítás négy napja alatt.

A szakmai résztvevők és érdeklődők számára számos tematikus programot hirdettek meg, ahol előadásokon és workshopokon kaphatnak tájékoztatást a turizmust érintő trendekről és aktualitásokról.

A nagyközönség számára attraktív programmal készülnek. Itt épül fel 180 m2–en Magyarország legnagyobb egymillió LEGO-kockából álló térképe. A kiállításra jegyet váltók nyeremény-sorsoláson is részt vesznek, amelyhez nem kell mást tenni, mint kitölteni a négy kérdésből álló nyereményszelvényt, majd a belépőjeggyel együtt leadni azt az A pavilon játékpontjainak valamelyikén. A fődíj: 1 hetes, 2 fő részére szóló Mauritius-szigeteki utazás.

Az EFK munkatársaival való találkozás minden évben jó alkalom az érdeklődők számára, hogy személyesen kapjanak tájékoztatást  elsősorban utazással, turisztikával kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdésekben, és adott esetben segítséget kérjenek konkrét problémák, panaszok esetén.

Az EFK sokféle témakörben készített hasznos információkat és tanácsokat tartalmazó kiadványai is ingyenesen hozzáférhetők lesznek az EFK standjánál. Ezen kívül az EFK ismét jelentkezik a népszerű fogyasztóvédelmi totóval, amelyet a vállalkozó szellemű látogatók kitölthetnek a helyszínen.

Várunk tehát minden érdeklődőt az Európai Fogyasztói Központ standjánál az „A” pavilon 305/D1 standján 2014. február 26. és március 1. között a HUNGEXPO Vásárközpontban (1101 Budapest, Albertirsai út 10.). 

Ha kérdése van, vagy csupán kíváncsi, kérjük, látogasson el hozzánk!

Share on Tumblr