Pályázatok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Korábbi pályázatok 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából

a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság nyílt pályázatot hirdet

„Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2015. évi támogatására”

(A pályázat kódja: FV-I-15)

további információk: www.nfh.hu/fairÖTLETVERSENYA Fogyasztók Világnapja alkalmából a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége pályázatot hirdet a vállalkozó kedvű fogyasztók számára! Készítsenek egy fotót az Önök által feltárt, akár vicces vagy különös fogyasztóvédelmi szabálytalanságról és azt küldjék el (nevükkel és elérhetőségükkel együtt) a fogyved_daf_kecskemet@nfh.hu email címre! Csak saját készítésű fotóval pályázhatnak.

A legérdekesebb fotót beküldő fogyasztó ajándékban részesül! 

Beküldési határidő: 2015. április 1. 

Adatvédelem: Tájékoztatjuk a kezdeményezésben részvevőket, hogy a beküldött képeket a hatóság sajtómegjelenésben közzé teheti!


Figyelem! A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság rajzpályázatot hirdet a Fogyasztók Világnapja alkalmából!

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság  a Fogyasztóvédelem Világnapja alkalmából rajzpályázatot hirdet. Fogyasztói tudatosság,egészségtudatosság és fenntartható fogyasztás témakörében várjuk az alkotásokat, hogy megtudjuk, mit jelentenek ezek a fogalmak a fiatalok számára.

Várjuk minden 12-16 éves korú, vállalkozó szellemű fiatal jelentkezését!

Ha kedvet és elszántságot érzel magadban, vedd elő a rajztudásod, és mutasd meg, számodra mit jelentenek ezek a fogalmak, és nyerd meg az értékes könyvutalványok egyikét!

A rajzodhoz feltétlenül mellékeld az innen letölthető jelentkezési lapot, és küldd el a kiírásban szereplő címek valamelyikére.