A fogyasztóvédők az idén is ott voltak az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyen

Idén is megrendezésre került a fiatalok veszélyhelyzetekre való felkészítését segítő Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny, melynek megyei döntőjét a Szolnok-Tiszaliget, Turisztikai és Szabadidő Központban rendezték meg. A hagyományosan minden évben megrendezett versenyen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége idén is képviseltette magát.

A játékos vetélkedő során a fiatalok többek között számot adtak a tanév során szerzett fogyasztóvédelmi ismereteikről is. A Fogyasztóvédelmi Felügyelőség munkatársai a verseny 2-es számú állomásán várták a megyei döntőbe jutott általános és középiskolás csapatokat, ahol elméleti és gyakorlati feladatokat kellett megoldaniuk fogyasztóvédelmi témakörben.

A fogyasztóvédelmi állomáson elért eredmények alapján, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség különdíjait Dr. Lipták Gergely adta át a helyezetteknek. Az összesített versenyben végül a jászárokszállásiak (Jászárokszállás Város Önkéntes Tűzoltó Egyesületének általános és középiskolás csapatai) diadalmaskodtak.

Share on Tumblr