Programajánló: Ismét fogyasztóvédelmi tanácsadás 06.20-án a Nyíregyházi Állatparkban

Nyíregyháza egyik kiemelt látványossága a várostól mintegy 5 km-re fekvő Állatpark, mely a főváros után a legtöbb állatot felvonultató gyűjteménnyel büszkélkedhet, így tehát az ország egyik legnagyobb, legszínvonalasabb parkja. Különleges hangulat ragadja magával az ide látogatókat, mivel az Állatpark egy erdő mélyén, természetes, szinte háborítatlan környezetben kapott helyet. A mintegy 30 hektáros területen a Föld legkülönbözőbb pontjairól származó állatokat vonultatják fel, megismertetve ezzel több mint 500 állatfajt.

A Nyíregyházi Állatpark büszkélkedhet olyan különlegességekkel is, melyek az ország egyéb pontján nem láthatók, így például a látogatók megismerhetik a komodói sárkányt, az afrikai elefántot, a fehér tigrist és még számos érdekes állatot. A fajmegmentési program keretében is törekszik az Állatpark sikereket elérni, így például a jaguár, a szibériai tigris és a zsiráfok esetében.

Az érdeklődők különleges élményekkel gazdagodhatnak a séta során, megtekinthetik a fókák bemutatóját, a jegesmedvék látványetetését és közvetlen kapcsolatba is kerülhetnek néhány állattal, akik szabadon sétálgatnak a park területén. A Sóstó Zoo és a közvetlen környezetében található parkerdő, falumúzeum és strandfürdő tartalmas kikapcsolódást nyújt a kirándulóknak, családoknak, pihenni vágyóknak.

Ebben a csodálatos környezetben várják a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének munkatársai 2012. június 20-án 10.00 és 14.00 óra között az érdeklődőket, az állatparkba látogatókat, ahol a tanácsadás mellett szórólapokkal és egyéb kiadványokkal állnak kicsik és nagyok rendelkezésére.

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

 

 

Share on Tumblr