Programajánló: Sóstó Feszt- szárazon és vízen

Idén első alkalommal kerül megrendezésre 2012. június 22-23-án Nyíregyháza-Sóstófürdőn a Sóstó Feszt – szárazon és vízen elnevezésű rendezvény. Ez az új kezdeményezés a régióban egyedülálló, hiszen ekkora volumenű fesztivál eddig nem volt, mostantól azonban a szervezők hagyományt kívánnak teremteni. Különleges hangulatot varázsolnak a sóstói partra, homokkal, mixer bárral, táncosokkal, pálmafákkal, melyek a tervezők reményei szerint magukkal ragadják majd a szórakozni vágyókat. 

Napközben sor kerül a vízen Wake board showra, Jet-sky magyar bajnokságra és bemutatóra, itt rendezik az RC robbanómotoros hajó országos bajnoki fordulóját FRS kategóriában, valamint a Strandröplabda országos diákolimpiai döntőt is megtekinthetik az érdeklődők.

Késő délutántól sztárfellépők (Korda György és Balázs Klári, Kowalsky meg a Vega, Hooligans, Compact Disco) és dj-k (Dj. PéGé, Dj. Hajnal, Dj. Olasz, Sterbinszky, Antonyo, Tom Boxer feat. Morena) igyekeznek gondoskodni a kiváló hangulatról.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének munkatársai 2012. június 22-én 10.00 és 13.00 óra között kívánnak lehetőséget teremteni a fesztivál látogatói számára, hogy kérdéseikre, problémáikra választ, megoldást találjanak. A tájékoztatás és tanácsadás mellett különböző kiadványokkal, szórólapokkal állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk és jó szórakozást kívánunk!

 

Share on Tumblr