Elismerő címet kapott a Sátoraljaújhelyi Trefort Ágoston Szakgimnázium és Szakközépiskola

Elismerő címet kapott a Sátoraljaújhelyi Trefort Ágoston Szakgimnázium és Szakközépiskola

 

http://www.trefort-saujhely.sulinet.hu/weblapok/Fogy_tudat_dij/kozos_1.jpg

 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkársága a Szerencsi SZC Sátoraljaújhelyi Trefort Ágoston Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája részére a diákok fogyasztóvédelmi ismereteinek növelés érdekében végzett tevékenysége elismeréseként a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címet adományozta.

Az elismerést Keszthelyi Nikoletta, fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár adta át 2017. december 5-én. A díjátadón jelent volt: Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő, Szamosvölgyi Péter polgármester, Kovács Enikő a Szerencsi Szakképzési Centrum főigazgatója valamint Majkutné Csermely Lujza és Nóta Istvánné főigazgató-helyettesek.

Az iskola igazgatója, Erdélyiné Kocsis Csilla összefoglalta az intézmény több mint egy évtizedes arra irányuló tevékenységét, amelynek legfontosabb célja az, hogy bővüljön a diákok gyakorlatban használható ismereteinek köre, hogy felnőtt korukra tudatos fogyasztóvá válhassanak.

Az iskola tanulói zenés irodalmi műsorral köszönték meg a megtisztelő címet.

Forrás: http://www.trefort-saujhely.sulinet.hu/, https://www.facebook.com/trefort.agoston/photos/pb.461057610759009.-2207520000.1513755434./760076020857165/?type=3&theater

 

Share on Tumblr