Friss információk a Samsung Galaxy Note7 készülék visszahívásával kapcsolatban

Honlapunkon szeptemberben közzé tettük a Samsung hivatalos álláspontját a Samsung Galaxy Note7 készülékek visszahívásával kapcsolatban. A gyártó az elmúlt hetek tapasztalatai alapján friss információkat tett közzé honlapján a napokban, miszerint felfüggesztik a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét illetve értékesítését, valamint a készülékek gyártását leállítják. A fogyasztóvédelmi hatóság felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy nem kötelesek másik típusú készülék cseréjét elfogadni, kérhetik azonnal a vételár visszatérítését. A cég közleménye az alábbiakban olvasható.

"Mivel ügyfeleink biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért úgy döntöttünk, hogy felfüggesztjük a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét illetve értékesítését, valamint a készülékek gyártását leállítjuk.

Minden Galaxy Note7 tulajdonost arra kérünk, hogy ne használják Galaxy Note7 készüléküket, mentsék adataikat, és kapcsolják ki a telefont. Folyamatosan együttműködünk partnereinkkel annak érdekében, hogy lehetővé tegyük a Galaxy Note7 készülékek Galaxy S7, S7 edge vagy bármilyen Samsung Galaxy okostelefonra történő váltását. A készülékváltás során az árkülönbözetet visszatérítjük. Másik lehetőségként a Galaxy Note7 tulajdonosok igényelhetik a teljes vételár visszatérítését.

Az ügyfelek a készülékváltás részleteiről ezen a honlapon, illetve a vásárlás helyén tájékozódhatnak.

Őszintén sajnáljuk, hogy ez alkalommal ügyfeleinknek nem tudtuk azt a megszokott magas minőséget biztosítani, melyet a Samsungtól elvárnak. Köszönjük szíves türelmüket, és elnézést kérünk minden Galaxy Note7 tulajdonostól az okozott kellemetlenségért.

Szeretnénk megnyugtatni minden Samsung készülékkel rendelkező ügyfelünket, hogy a probléma kizárólag a Galaxy Note7 készülékek esetében fordulhat elő, más Samsung okostelefont nem érint.

Természetesen bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére a Samsung ügyfélszolgálatának ingyenesen hívható 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) számán."

forrás: http://www.samsung.com/hu/note7exchange/?CID=AFL-hq-mul-0813-11000279

 

 

Share on Tumblr