Önkéntes termékvisszahívás

A Clorox vállalat önkéntesen visszahívja a 2016. március 21-e előtt gyártott Liquid Plumr® Pro-Strength Slow Flow Fighter® Clog Remover (korábban Liquid Plumr® Foaming Pipe Snake® néven árusított) termékeket, mivel néhány nem megfelelően működő gyermekbiztos kupakot találtak ezeknél. Az érintett termékek gyártási száma JS16081, vagy alacsonyabb, amely kódszám a hátsó címke aljára van nyomtatva, egy kis mezőbe.

Az egyéb Liquid Plumr termékekre a visszahívás nem vonatkozik. A 2016. március 21-e után gyártott (JS16082-es, vagy magasabb gyártási számú) termékek már más típusú gyermekbiztos kupakkal vannak ellátva, és biztonságos az utasítás szerinti használatuk.

Ez idáig nem jelentettek ezekkel a kupakokkal kapcsolatban semmiféle sérülést, és a vállalat feltételezése szerint az érintett termékek nagy részét már felhasználták. Javasolják, hogy amennyiben a fogyasztóknál van még ezekből a termékekből, akkor azokat tárolják gyermekektől távol tartva, és azonnal vegyék fel a kapcsolatot a Liquid Plumr ügyfélszolgálatával az ingyenesen hívható 06-800-20762-es telefonszámon hétfő és péntek között (GMT 8.00–17.00), e-mailen a http://liquidplumrrecall.expertproductinquiry.com/ címen vagy a weboldalukon keresztül a www.liquidplumrrecall.expertproductinquiry.com címen, hogy megerősítsék a termék visszahívását. Az érintett termékek árának teljes visszatérítéséről további információt és utasításokat a megadott elérhetőségen kaphatnak.

Forrás: Clorox sajtóközlemény

Share on Tumblr