Programajánló: Szakmai konzultációs nap a háztartási gépeket forgalmazó vállalkozások számára

P R O G R A M A J Á N L Ó

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság célkitűzése, hogy a vállalkozói oldallal partneri kapcsolatot alakítson ki, az együttműködés lehetőségeit keresse, a rendelkezésre álló eszközeivel pedig segítséget nyújtson a kis- és középvállalkozások fejlődéséhez.

A párbeszéd újabb állomásaként az NFH szakmai konzultációs napokat szervez a háztartási gépeket forgalmazó kis- és középvállalkozások számára, általános kereskedelmi feltételek, szavatossági-jótállási feltételek, általános piacfelügyeleti, elektronikus kereskedelem témakörben. A következő szakmai konzultációs nap 2016. június 29-én kerül megrendezésre az NFH épületében. A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezésről bővebb információk itt olvashatók: http://www.nfh.hu/node/7768.

A szakmai konzultációs nap témája a háztartási gépekre vonatkozó fogyasztóvédelmi szabályok ismertetése lesz, amelynek keretében a az NFH szakértői munkatársai előadásai révén cégek tájékoztatást kaphatnak a témával érintett alapvető fogyasztói jogokról, kötelezettségekről, a minőségi kifogás intézésének rendjéről, illetve arról, hogy milyen piacfelügyeleti rendelkezésekre kell gondot fordítaniuk a kereskedőknek.

Az előadásokat követően a résztvevőknek lehetőségük lesz arra, hogy személyes konzultáció keretében a szakértő munkatársakhoz kérdéseket intézzenek, továbbá hogy egy-egy vitás ügy értelmezésével kapcsolatban a hatóság értelmezését kérjék.

A szakmai konzultáció 9 órától 12 óráig terjedő időtartamban kerül megtartásra az NFH épületében (1088 Budapest József krt. 6.).

A rendezvény díjmentes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött (jelentkezés: telek.szabina@nfh.hu e-mail címen).

 

 

Share on Tumblr