Programajánló - Utazás Kiállítás 2016

Ebben az évben 2016. március 3-án, csütörtökön nyitja kapuit az utazók és utaztatók egyik legnagyobb magyarországi seregszemléje, az Utazás Kiállítás, amely négy napon keresztül, március 6-ig bezárólag fogadja a szakma legjavát és az érdeklődőket, utazni vágyókat a Hungexpo Vásárközpontban.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szervezetében működő Európai Fogyasztói Központ (EFK) a korábbi évekhez hasonlóan ismételten saját standdal vesz részt a rendezvényen, és folytatni kívánja a korábbi évekhez hasonlóan a sikeres részvételét a kiállítás négy napja alatt. Az EFK munkatársaival való találkozás minden évben jó alkalom az érdeklődők számára, hogy személyesen kapjanak tájékoztatást elsősorban utazással, turisztikával kapcsolatos fogyasztóvédelmi kérdésekben, és adott esetben segítséget kérjenek konkrét problémák, panaszok esetén. Az EFK sokféle témakörben készített hasznos információkat és tanácsokat tartalmazó kiadványai is ingyenesen hozzáférhetők lesznek az EFK standjánál. Ezen kívül az EFK ismét jelentkezik a népszerű fogyasztóvédelmi totóval, amelyet a vállalkozó szellemű látogatók kitölthetnek a helyszínen.

A kiállítás szakmai díszvendége Kína. Kiemelt cél, hogy Kína és a közép-kelet-európai régió országai közt szorosabb turisztikai kapcsolatok jöjjenek létre Ennek köszönhetően az idei kiállítók közt szerepel a legtöbb közép-kelet-európai ország, mint például Bulgária, Horvátország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia. Az Utazás Kiállítás első napján, a hivatalos megnyitót követően, kora délután veszi kezdetét a China Tourism Information Day konferencia. Tekintettel arra, hogy 2016-ban az olimpiai játékokat Brazília rendezheti meg, a kiállításon kulturális díszvendégként Brazíliát köszönthetjük. Rio de Janeiro, mint a rendezvény helyszíne kerül a középpontba, és a résztvevők hamisítatlan karneváli hangulatot igyekeznek teremteni. A vérpezsdítő tánc mellett a brazil gasztronómiai finomságokat is meg lehet ízlelni. Belföldi díszvendégként Budapest mutatkozhat be, amely továbbra is kiemelt turisztikai célpont Magyarországon. A rendezvény tematikus módon mutatja be a szórakozási lehetőségeket, a kulturális, családi, városnéző és gasztronómiai programokra fókuszálva.

Várunk tehát mindenkit az Európai Fogyasztói Központ standjánál az „A” pavilon 304/K standján 2016. március 3. és március 6. között a HUNGEXPO Vásárközpontban (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

Ha kérdése van, vagy csupán kíváncsi, kérjük, látogasson el hozzánk!

 

 

 

Kategória: 
Share on Tumblr