Termékvisszahívás: Livarno Lux mozgásérzékelővel ellátott krómszínű LED-spotlámpa

A LIDL Magyarország Bt. tájékoztatása szerint a fogyasztók biztonsága érdekében a Briloner Leuchten GmbH gyártó visszahívja a Livarno Lux mozgásérzékelővel ellátott LED-spotlámpa krómszínű változatát. A visszahívásban érintett termékek hátoldalán a 94507-es vagy a 107133-as cikkszámok egyike található. A visszahívás oka, hogy a használat során egyértelműen nem kizárható egy esetleges áramütés veszélye. A Briloner Leuchten GmbH emiatt arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják tovább a termékeket.

A fent nevezett termék a Lidl Magyarország üzleteiben 2014. június óta (cikkszám: 94507), illetve 2015. június óta (cikkszám: 107133) volt forgalomban.

Kérik, hogy amennyiben a fenti típusú lámpát megvásárolta, a továbbiakban ne használja, hanem vigye vissza bármely Lidl-üzletbe. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik. A termékvisszahívás kizárólag a 94507-es és a 107133-as cikkszámú, Livarno Lux LED-spotlámpa krómszínű változatát érinti. Más cikkszámú és más színű, a LIDL által forgalmazott lámpára a visszahívás nem vonatkozik.

A LIDL Magyarország Bt. a termék gyártója nevében elnézést kér az okozott kellemetlenségért.

forrás: http://www.lidl.hu/hu/3145.htm

 

Share on Tumblr