Termékvisszahívás: Hotpoint-Ariston és Indesit márkájú szárítógépek érintettek elsősorban

Szárítógépeinek biztonsági hiányosságaira figyelmeztet az Indesit: a cég a 2004 április és 2015 október között gyártott és forgalomba hozott szárítógépei esetleges biztonsági és minőségi hiányosságai miatt ingyenes otthoni javítási akciót indít.

A gyártó szerint a gépek jelentős része érintett lehet, aki kéri, annál ingyen elvégzik a javítást. A gyártó közleménye szerint amennyiben a termékeket nem javítják ki, előfordulhat, hogy a szárítás során keletkező pihék és szöszök hozzáérhetnek a fűtőelemhez, ami tüzet okozhat.

A cég arra kéri a magyar fogyasztókat is, hogy amennyiben 2004 április és 2015 október között vásároltak Hotpoint-Ariston és Indesit márkájú szárítógépet, az ingyenes otthoni javításért forduljanak az ügyfélszolgálathoz a 06 40 989 900 telefonszámon, vagy a biztonsági weboldalon (http://www.indesithotpointsafety.com/) a modell száma alapján rögtön ellenőrizhető is, hogy problémás gép van-e otthon. A vállalat azt mondja: a fogyasztók a javításig továbbra is használhatják az érintett termékeket abban az esetben, ha működés közben nem hagyják felügyelet nélkül azokat.

Kategória: 
Share on Tumblr